Keď som sa ale o tejto intolerancii dozvedela, nemala som poňatia čo jesť; veď skoro všetko som mala zakázané. Aj som si to googlila, no neúspešne; ľudia, ktorí tvrdili, že majú HIT pokojne posypávali svoje lasagne parmezánom (niežeby som mohla lasagne, to by bol luxus) a do palaciniek si dávali nutelu, či jahodový džem.
Preto som sa rozhodla vytvoriť si tento blog a uverejňovať na ňom recepty, ktoré sú povolené a hlavne overené- mnou. Tu je prvý :)
Potrebujeme (na cca 2 porcie):
-olivový olej
-polovičku cesnaku
-petržlenovú vňať
-cestoviny (podľa vlastného výberu)
-soľ
Postup:
1.) Cesnak nakrájame na malé kocky, papriku takisto.
2.) Dáme ich do woku (hlbokej panvice) a na rozpálenom olivovom oleji usmažíme.
3.) V osolenej vode zatiaľ uvaríme cestoviny (tradičným spôsobom) a keď sa paprika a cesnak usmažia, na panvicu pridáme scedené cestoviny.
4.) Premiešame, ozdobíme petržlenovou vňaťou a môžme podávať!
Dobrú chuť! :)
-Hanna Black
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára