Potrebujeme (na jednu menšiu misku):
-mascarpone
-3 PL mlieka
-2 struky cesnaku
-štipka soli
-štipka čierneho korenia (pre citlivejších- nie je potrebné, ja som z neho v nátierke žiadne príznaky nemala)
-pažítka
Postup:
1.) Mascarpone zamiešame s mliekom, štipkou soli a korenia v miske.
2.) Roztlačíme cesnak a pokrájame pažítku.
3.) Oboje pridáme do misky a poriadne zamiešame.
Tip #1: Kvasené pečivo patrí medzi zakázané potraviny, no s macesom, čo je nekvasené pečivo bez chuti naň rýchlo zabudnete. Dajte si s ním túto nátierku, alebo si upečte vlastný, nekvasený chlieb :)
Tip #2: Podávajte s červenou paprikou, výborne doplní chuť :)
DOBRÚ CHUŤ!
-Hanna Black
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára