Stránky

nedeľa 24. augusta 2014

Cesnaková nátierka s mascarpone

Túto nátierku milujem a milovala som ju ešte predtým, ako som zistila, že mám HIT. Dúfam, že vám zachutí rovnako :)

Potrebujeme (na jednu menšiu misku):
-mascarpone
-3 PL mlieka
-2 struky cesnaku
-štipka soli
-štipka čierneho korenia (pre citlivejších- nie je potrebné, ja som z neho v nátierke žiadne príznaky nemala)
-pažítka

Postup:


1.) Mascarpone zamiešame s mliekom, štipkou soli a korenia v miske.
2.) Roztlačíme cesnak a pokrájame pažítku.
3.) Oboje pridáme do misky a poriadne zamiešame.


Tip #1: Kvasené pečivo patrí medzi zakázané potraviny, no s macesom, čo je nekvasené pečivo bez chuti naň rýchlo zabudnete. Dajte si s ním túto nátierku, alebo si upečte vlastný, nekvasený chlieb :)

Tip #2: Podávajte s červenou paprikou, výborne doplní chuť :)

DOBRÚ CHUŤ!

-Hanna Black

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára